Zápis z 9. setkání pracovního minitýmu č. 3 (14. 10. 2019)


 


Projednání a diskuze k návrhu Prioritizace potřeb 2

Projednání a diskuze k návrhu Prioritizace potřeb 2 je v projektu KAP KK důležitou a nezbytnou podmínkou pro zpracování Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Karlovarského kraje č. 2. Jednotlivé body setkání:

  • Kontext přípravy Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Karlovarského kraje.
  • Představení způsobu prioritizace jako nezbytného kroku tvorby KAP 2 s důrazem na téma Podpora odborného vzdělávání včetně spolupráce škol a zaměstnavatelů.
  • Metodika a časový harmonogram tvorby KAP 2.
  • Odborná diskuse.
  • Určení pořadí priorit jednotlivým potřebám.
  • Závěry.

V rámci pracovního minitýmu bylo představeno pojetí způsobu Prioritizace KAP 2 dle metodiky zpracované v rámci projektu P - KAP. Dále byli účastníci seznámeni s metodikou a časovým harmonogramem tvorby KAP 2 se zaměřením na část Prioritizace (termíny, účastníci projednávání a schvalování dokumentu). V další části byli informováni o zdrojích, které byly využity pro tvorbu dokumentu Prioritizace KAP 2.

V další části setkání proběhla diskuse nad dokumentem Prioritizace KAP 2. Účastníci minitýmu měli možnost vyjádřit se k jednotlivým bodům a doplnit své zkušenosti z realizace jednotlivých aktivit a plnění dílčích cílů. Připomínky a komentáře byly zaznamenávány rovnou do pracovního materiálu Prioritizace KAP 2 do části tématu Podpora polytechnického vzdělávání a matematická gramotnost a budou do ní zapracovány a zaslány účastníkům minitýmu. Na závěr setkání účastníci určili priority jednotlivým potřebám a předali dokument členům projektového týmu.

Přílohy:

Upravený dokument Prioritizace KAP 2 v tématu Podpora odborného vzdělávání včetně spolupráce škol a zaměstnavatelů.

Vyhodnocení dokumentu členy PM č. 3.

Komentáře