2. setkání PM č. 8 Podpora pedagogických, didaktických a manažerských kompetencí pracovníků ve vzdělávání (13. 10. 2022, 13.00 hod. on-line MS TEAMS)

 


Dne 13. 10. 2022 proběhlo od 13 hod. on-line MS TEAMS 2. setkání PM  č. 8 Podpora pedagogických, didaktických a manažerských kompetencí pracovníků ve vzdělávání. Tématem bylo projednání a prioritizace potřeb.

Projednání a prioritizace potřeb je v projektu KAP KK III důležitou a nezbytnou podmínkou pro zpracování dokumentů ročních akčních plánů rozvoje vzdělávání Karlovarského kraje III. 

Jednotlivé body setkání:

  • Kontext přípravy Krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Karlovarského kraje III.
  • Představení způsobu prioritizace jako nezbytného kroku tvorby KAP KK III s důrazem na klíčové téma Podpora pedagogických, didaktických a manažerských kompetencí pracovníků ve vzdělávání.
  • Metodika a časový harmonogram tvorby KAP KK III.
  • Odborná diskuse.
  • Určení priorit jednotlivým potřebám.
  • Závěry.

V rámci pracovního minitýmu bylo představeno pojetí způsobu prioritizace KAP KK III dle metodiky zpracované v rámci projektu P-AP. Dále byli účastníci seznámeni s časovým harmonogramem tvorby dokumentů KAP KK III se zaměřením na část prioritizace (termíny, účastníci projednávání dokumentu). 

V další části setkání proběhla diskuze k navrženým potřebám / cílům. Účastníci minitýmu měli možnost vyjádřit se k jednotlivým bodům a doplnit své zkušenosti z realizace jednotlivých aktivit a plnění dílčích cílů v předchozím projektu KAP KK. 

Připomínky a komentáře budou zohledněny v tématu Podpora pedagogických, didaktických a manažerských kompetencí pracovníků ve vzdělávání v dokumentu roční akční plány KAP KK III. Na závěr setkání účastníci on-line určili priority jednotlivým potřebám. Ti, kteří nemohli z technických důvodů hlasovat on-line, dostanou odkaz na hlasovací dotazník emailem.

Přílohy: 


Komentáře